lauantai 3. elokuuta 2013

Ikon Fishing Products

 
Monihan jo tämän uuden suomalaisen brändin tietävät, vaikka markkinoilla olemme olleet vasta elokuun ajan. Itse tosiaan lähdin monen mutkan kautta ikonin pilttuuseen ja se mikä minut asiasta sai innostumaan ja hetkeäkään epäröimättä lähtemään mukaan, ovat tuotteet. Aivan uudenlaisia, tarkoin suunniteltuja ja erittäin paljon testattuja. Henkilö joka yrityksen taustalla toimii on tämän alan huippuja ja minulle kerrottuaan asiasta ja pyydettyä mukaan Ikonin promoottoriksi ja testaajaksi, ei asiasta ollut epäilyksen häivää. 


Keväällä 2013 sain tämän haavinkantolaitteen käsiini. Hetken ihmeteltyä ja testattua tuotetta olin vakuuttunut, valitin tälle samaiselle henkilölle kesällä 2012 siitä, miksi kukaan ei voi kehittää laitetta joka ei antaisi haavin valua virranmukana alaspäin ja roikkua missä milloinkin. Vaan olisi aina käden ulottuvilla. Asiasta ei sen kummemmin silloin puhuttu. Tuotteen saatuani ja Ikonista kerrottua, sekä siitä mikä minun roolini tulisi olemaan sanoin "totta helvetissä oon mukana" vaikka tiesin tämän tuovan jo muutenkin hektiseen elämääni lisää työtä. Hetkeäkään en sitä päätöstä ole katunut. Kuitenkin sen verran harvinaislaatuinen tilaisuus päästä itse vaikuttamaan ja suunnittelemaan, sekä testaamaan kuin myös tekemään kaikkea muutakin.


Tässä on teille syy miksi en ole voinut kuvia nuilta aikaisemmilta reissuilta tänne lisäillä, koska Ikon on ollut vahvasti esillä jokaisessa kuvassa, olen reissuja heittäessä pyrkinyt saamaan sisältöä nettisivuille sekä facebookkiin. Kuvia on tullut otettua todella paljon, mutta vain pieni prosentti on julkaisukelpoisia. Tässäkin asiassa panostamme laatuun ja tyylikkyyteen. Jos näet siis minut joenrannalla tai keskellä koskea kahlailemassa Ikonin paita päällä, tule ihmeessä nykäisemään hihasta ja testaamaan/ihmettelemään tuotteita. Pyrin pitämään tästä eteenpäin aina perustuotteita mukanani sillain että halutessa voit jo paikanpäällä tälläisen ostaa tai ainakin testata. Ikon keskittyy näin aluksi suurella sydämmellä Nymfikalastukseen ja tuotteita suunnittelemme jatkuvasti uusia.


Tällä hetkellä odotamme kuin pienet pojat karamellikaupassa vapoja. Vavat ovat monien vuosien, valvottujen öiden, hikoilun ja kyynelten sekä älyttömän kovan testikalastuksen takana. Vihdoin tuli prototyyppi, joka oli sellainen kuin piti ja pääsimme tekemään ison tilauksen. Vapa on äärimmäisen herkkä, voimakas, tunnokas ja todella helppo kalastettava. Hienointa vavassa on sen toimivuus ja kuinka se pitää niin pienet kuin isot kalat kiinni mallikkaasti. Pienen kalan kanssa kärki tekee työn, isomman ollessa siimanpäässä lähtee jousto ja voima aina kahvalta saakka joka antaa kalastajalle valtuuksia käskyttää.


Tarkoitus on myös tuoda nuorekkuutta perhokalastukseen ja pyrkiä tuottamaan vaatteita, jotka olisivat tyylikkäitä kalastellessa sekä kaupungilla. Hyvänä esimerkkinä toimii Ikonin SnäpCappi jollaisen vein kaverille Hämeenlinnaan. 2vkoa päässä pitäimisen jälkeen herra vasta tajusi että kyseessä on kalastusmerkki, joten tajusin että olimme onnistuneet tekemään yksinkertaisen, tyylikkään lippalakin jota voi pitää muuallakin kuin kalassa.Nyt kun tämä asia on julkistettu, pääsen lisäämään kuvia edellisiin reissuihin ja jatkossa on myös luvassa samanlaista kirjoitusta kuvien kera kuin tähänkin asti.


Writed By: Atte Valkama
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti