sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

GameDay @ PitkäkoskiSärkiää??En olisi uskonut että särkien kalastus voisi kun voikin olla niinkin hankalaa silloin kun sitä pitäisi oikeasti saada. Pitkäkosken karsinta kuten moni muukin karsinta oli uusi tuttavuus minulle. Kisasta povattiin edellisvuosien mittelöitä muistellen todella reilukalaista kilpailua, toisin kuitenkin kävi...En ymmärrä kun olet kalastamassa melkeimpä missävain missä särkikaloja esiintyy, ne ovat riesa. Lupakoskilla kun keskittyy saamaan taimenta niin heittoja ja uittoja sotkee meilkeimpä aina särki. Pitkäkosken kisa oli siitä erikoinen että kisa lähinnä keskittyi pelkästään särkikaloihin, lukuunottamatta muutamia hazardi kirjolohia ja taimenia.Kisasta on aikaa jo niin paljon ja sijoitus oli huono joten aika hataralla muistilla kilpailu on. Joten tällä kertaa kirjoitan vain tälläisen lyhyen ja ytimekkään tekstin.


Jakso 1..

Nostin lapun A-ryhmään ja aloitin siis kalastuksen, sain ekalta jaksolta haaviin asti 5kpl särkimaailmaan laskettavia kaloja ja useita hentoja tärppejä meni aivan huti ja karkuutuksia oli lukuisia. Ekalta jaksolta mieleen jäi kuitenin että tämähän on toisaalta ihan hauskaakin hommaa. Torvi ulvoi Pitkäkosken sillalla ja oletin olevani tässä röytöjuhlassa ekan jakson 40min poolilla todella heikoilla sijoilla. Moninkertainen Pitkäkosken karsinnan mestari FFCJKL:ään kuuluva Mikko "rysä" Räsänen ja JussiPekka saivat molemmat 6kalaa ja näin ollen sijoituksemme olivatkin yllättävän korkeat näin avausminuuteilla, vielä oli toinen pooli jäljellä 1jaksolla. Valvottavani valitettavasti ei löytänyt yhtään mittaa täyttävää. Jakson toinen puolisko alkoi ja löysin täältä vielä 3särkeä mittakaukaloon ja taisteluparini valitettavasti aloitti kisan blänkillä....


Jakso 2..

Tältä jaksolta muistaakseni löysin kaukaloon 3kalaa, en ihan satavarmaksi mene tätä sanomaan sillä tuloksia kisoista ei sen tarkempia ole vieläkään tullut... Jos oikein muistan niin taisteluparini taisi myös blänkätä tämänkin jakson.


Jakso 3..

Blänkki! ei särjen särkeä perkele...


Jakso 4..

Taisin sielä muutaman limaisen särjenpätkän löytääkkin..Sijoitukseni oli 14/18


Mikko "rysä" Räsänen 10/18

JussiPekka Myllymäki röyti itsensä aina sijalle 5/18 


Mutta erittäin mielenkiintoinen kisa ja varmasti haen tähän karsintaan uudestaan jos se vain järjestetään, huhupuheiden mukaan kuulemma jokin ehkäpä syyskarsinta voi tulla ja se jääneen viimeiseksi. Harmi sinällään kun hyviä ja tasaisia joki kisoja ei liiaksikaan ole.


Kiitos kaikille mukana olleille ja järjestäjille!Writed By: Atte Valkama

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti