torstai 12. kesäkuuta 2014

Hammonjoki sm-karsinta7.6.2014


Lyhyt rapla Hammonjoen kisasta.Jakso 1.

Lyhyet vavat ja karanneet kalat sopivat hyvin tämän jakson teemaan. Koppasin hatusta lapun B-ryhmään ja taisteluparikseni sain Pietu "sipikäis" Sipposen.. Molemmilta oli karuan katsottavaa koko jakso. Tulin itse siihen tulokseen että ensivuonna jos arpaonni suo minut kyseiseen kisaan, täytynee käydä onkimassa lyhyillä vavoille edes kerran. On erimaailma tuo 11kinttusesta siirtymä 7´6kinttuseen. Perhot lenteli minne sattuu ja ekan puolentunninaikana jouduin muistaakseni tekemään 4krt perukkeet uusiksi. Kaloja karkuutin pitkälle yli 10kpl ja ylös koppaisin vain 4.. Aloitus siis aivan päin puskia, kirjaimellisesti..

4kalaa, jaksosijoitus 7.... 
Jakso 2. 

Tässä alkoi jo hieman paremmin perhot lentämään sinne minne oli toivonutkin ja laavunedusbiitti on ollut yleensä kisan parhaimpia. Niin myös tälläkin kertaa... Kirjoja oli noussut kuulemma edelliseltä jaksolta vain 2kpl ja olimme hieman ihmeissämme tästä. Pietu aloitti kuitenkin röytöjuhlat ja koppaisi 7killeä ja 4purkkaria sekä pari alamittaista harjusta. Itselle tauluun 6killeä, 2karkuutusta ja 2 alamittaista harjusta.

6kalaa, jaksosijoitus 1...


Jakso 3.

Tämä 6biitti on ollut tietääkseni yksi kisan vaikeimmista, matalaa ja heinikkoista. Aloituksessa varmasti hyvä, mutta päivän edetessä erittäin hankala. Tästä ylös kuitenkin 3kalaa ja yhtämonta karkuun... Pietulle 2kalaa, pari karkuun ja muistaakseni 4taimenen tappia...

3kalaa, jaksosijoitus 5....


Jakso 4.

Biitti nro2. Itselle yksi suosikeista kyseisellä joella. Täältä sain rantoja lirkkiessä 6kalaa, 3karkuun.. Pietulle blänkit.

6kalaa, jaksosijoitus 4

Lopputulos:

1. Olli Toivonen
2. Juha Viista
3. Kristian Mattila
4. Pietari Sipponen
5. Kalle Auramaa
6. Atte Valkama
7. Jussipekka Myllymäki


Omaltaosalta kisa sujui tavoitteiden mukaisesti. Omat tavoitteet olivat saada joka jaksolta kalaa, joka on Hammolla yleisesti aika haastavaa, sekä päästä 5sakkiin. Se ei ihan toteutunut, mutta eipä tuo kaukanakaan ollut. 


Suuri kiitos järjestäjille ja kilpaveljille.. Huikea kisa!!


Writed By: Atte Valkama

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti