perjantai 1. maaliskuuta 2013

GoExpo 2013Messuvalmisteluita
GoExpo messut lähenee ja kerta se on ensinmäinenkin kun joutunee tekemään messuvalmisteluita. Yhteistyö on lähtenyt ruoto Oy:n kanssa loistavasti kulkemaan ja tilanteiden mukaan apua on jaettu molemminpuolin ja reilusti. Täytynee sanoa että ihan tälläistä tai näin loistavaa yhteistyötä en ihan aluksi osannut ajatellakkaan, mutta ei ollenkaan huono homma ole ollut. Suhteilla kun tässä yritetään näitä asioita hoitaa ja tavaraa hommailla niin mikäpäs sen parempaa.Tein alkuvuodesta jo ruoto Oy:lle 2000kpl select tarroja. Aikataulu oli tiukka ja jätkillä ihan tarpeaksi työn sarkaa. Päätin siis ottaa puheeksi että vanha perhetuttavani omistaa Mainosasennus nimisen yrityksen, joka toimii myös FFC JKL:n yhtenä yhteistyökumppanina. Soitin Markolle ja kysyin että onnistuneeko saada 2000kpl tarroja, tänään? Huomasinkin että puhelun päätteeksi olin Markon firman tiloissa ja leikkelin tarroista pienempiä arkkeja ja odotin että homma valmistuu, samalla teetetin omalle poppoolle muutamat ikkunatarrat.Nyt kuitenkin Joonaksen ja JP kanssa tuli puheeksi banderollit, niin messuille kuin muihinkin tapahtumiin mitä me tai he tulevat järjestämään, oli jo pari viikkoa aiemmin käynyt tekemässä omalle poppoolle banderollin joka liehuu tähän tietoon Ruoto IceOpen, Ruoto Muuramenjoen Sm-Karsinnassa ja messuilla. Leviltä palattua sain herroilta logon josta banderolli tulisi tehdä ja tarkat mitat eli teen niinkuin parhaaksi näet ja maksimi mitoilla. Tiesin että vapaapäiväni oli mennyttä....Ei siinä auttanut kuin ahertaa itsestä Mainosasennuksen tiloihin ja ruveta tuijottaa tulostinta mikä teki työtä käskettyään ja banderolli alkoi valmistua.
Koska kangas jolle banderolli tehdään on valkoista ja voitte kuvitella tuollainen 1,3m x 2,2m banderolli tulee aika hitaasti...... sillä itseasiassa tätä kirjoitankin, koska muutakaan tekemistä ei tähän hätään ollut. Näitäkin tuli 2 eri versiota, toinen vaakaan ja toinen pystyyn.


Kuitenkin kun banderollit valmistui, muistin että puhetta oli myös Joonaksen kanssa, 2000kpl select tarroja lisää. Ajattelin että tehdään nekin nyt samalla kun täällä ollaan..Eli ei muutakuin kaikki jotka haluavat nähdä banderollit ja paljon muutakin niin tulkaa ihmeessä GoExpo messuille tai Tampereelle perhomessuille, itse olen ainakin GoExpoilla myös ruodon osastolla hääräämässä ja pyrin myös pääsemään Tampereelle.


Laitan tähän vielä myös oman luomuksemme. Writed By: Atte Valkama


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti