maanantai 25. helmikuuta 2013

Dubbing Brush, Pearl SquirrelAKA

Liitsin kieputtelu testi
Eipä varmaan teitä yllätä, mutta jälleen kerran sain tehtäväksi ruoto OY:ltä kokeilla uutta matskua ja sehän vain minulle kelpasi. Tällä kertaa hentoon käteeni tökättiin tälläisiä Dubbing Brush pötköjä.


Liitsit ei niinkään ole ehkä mielipuuhaani, sillä se ainainen sotku ja niiden tuhraamiseen menee mielestäni aivan liikaa aikaa, kun miettii tämänkin perhon käyttöikää....... Ei auttanut kuin kaivaa sisimmistä sielustani innostus ruveta touhuamaan pinturisetin jälkeen näitä kuitenkin mielestäni parhaaksi järviperhoksi luokiteltuja kuulapäisiä matoja.Väriksi valikoitui oliivi ja oranssi kuula, sillä se viime syksyn havun karsinnoissa minut vakuutti. No joo, ensin kaivelin oliivit soirot pussista pois ja vähän aikaa hiplattua aine vaikutti aika hyvälle, hentoinen kimalle, kestävältä ja ei PÖLISE!! ei muuta kuin leikkasin liitsi karvaa pätkän ja sidoin sen kiinni Knapekin Lake Hook #10 ja leikkasin ylijäämät pois. Sidoin tämän Dubbing pätkän koukkuun ja pyöräytin rungon ympärille... hetkonen.. se oli sitten jo siinä? juu u, no ei muuta kuin toinen pikkupätkä  Marabou Olivea ja tein niskaan toinen hennon "siiveksi" tai tuota voi kutsua.Mutta kaiken kaikkiaan tästä yhdestä soirosta teki 4kpl liitsejä ja yksi pussi sisältää 10 soiroa, joten aika hyvän setin saa pikkuvaivalla, rahalla ja mikä parasta EI PÖLISE!!


Laittelen kuvan tässä vähän jälkijunassa, koska kamera oli viimeviikolla mukana Levin hiihtolomalla ja siellä se pyöri hangessa niinkuin ukotkin, joten tällä hetkellä kamera on kuivauksessa ja odottaa siis uutta elämää, jälleen kerran!


Voin kyllä suositella ainakin kisamiehille, jotka ovat niitä iltasitojia, eli edellisiltana kauhealla sykkeellä painetaan perhot valmiiksi muutama tunti ennen lähtöä. Liitseissä se ainakin nopeutti todella paljon, vaikka se on muutenkin nopea kietoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti