sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

ruoto IceOpen 2013IceOpen


Ruoto IceOpen 2013 aloitusEli siis eilen la 2.3.2013 oli seuramme järjestämät pilkkikilpailut Vaajakosken Liekkilammilla. Kilpailun tarkoitus oli tuoda yhteen ennen alkavaa kautta ja kisakautta tutut ja tuntemattomat kilpaperhokalastajat tai siitä kiinnostuneet. Päivä alkoi klo 9;30 Liekkilammen parkkipaikalla ilmoittautumisella ja siitä lähdettiin yhteistuumin jäälle pilkkimään, toiset ihan jopa tosissaan ja toiset pilkki monellakin tavalla. Jäällä oli myös mahdollisuus ruoto Oy:n ehdotuksesta ja tarvikkeiden lainaamisesta johtuen kokeilla kilpaperhotarkkuusheittoa. Onhan se aika mielenkiintoinen laji sekin, mutta ehkä helpompi toteuttaa niinkuin yleensä, eli hallissa sisällä. Ei -15asteen pakkasessa jäällä pienen tuulen kera, mutta eipä tuo ketään haitannut.


Päivä meni oikein joutuisasti, itse olin vain valokuvaajan ja juttukaverin roolissa samalla kun hoidin tarkkuusheiton pisteiden laskua. Kalaa kisassa nousi ihan hyvällä mallilla ja punnitukseen tuotiin yhteensä 14 kirjavaa lohta, sekä yksi hauki. Kisassa oli kuitenkin ylivoimainen kärkikaksikko, joka meinattiin jo jossain vaiheessa hylätä liiallisen doubing nesteen nauttimisen ansiosta. Kuitenkin kun kilpailussa ei ollut kovin vakava tunnelma vaan rennonletkeä meno, ei siinä sitten alettu ketään moraalisoimaan...


Kisan voitto tuli FFC JKL:n omalle pojalle, JussiPekka "jugipoika" Myllymäelle, joten pysti pysyi oman seuran sisällä. Jugipoika kun taituroi samasta avannosta 4 lohta joiden yhteispainoksi tuli 6250g ja voitto oli selkeä. Tosin toiselle sijalle pilkkinyt parillakin eri tyylillä oli Jukka Levänen 5690 grammalla lohia. Eli sijoitukset menivät seuraavasti:


1. Jugipoika 6250g
2. Jukka Levänen 5690g
3. Aapo Ilola 3400g

Kokonaisvaltaiset tulokset löytyvät täältä.

Tarkkuusheitossakaan ei olisi seuranpuolesta paremmin voinut mennä, sillä Mikko "rysä" Räsänen nakkeli itselleen voiton 41pisteen heitoilla, toiselle sijalle itsensä taituroi Anssi Hakola 39pisteellä ja kolmannen paikan itselleen heitti 36pisteen turvin konkari Arto Kokkila.Punnituksen jälkeen koko poppoo kävi vaihtamassa vaatteet ja päivä jatkui palkintogaalassa Ravintola Sohwin tiloissa, jossa oli pöydät varattuna ja nälkäisille pilkkijöille alennuksella ruokaa. Eli koko poppoo meni nauttimaan Sohwin erittäin hyvästä ala carte listasta.. Iso kiiton Sohwille tästä.Sohwin jälkeen kun mahat oli pakattu murkinalla ja muutamalla seitin ohkasella ohrajuomalla, oli aika matkustaa Tourulaan jossa oli saunatilat varattuna. Klo 18-23 aika menikin kuin siivillä nauttien alkoholin ihmeellisestä olotilasta, saunasta ja hyvästä seurasta, kalajuttujen parissa aikalailla. Kiitosta kovasti siellä meidän seuralle jaettiin ja puheeksi tulikin jo että ensivuodelle pitää saada samanlainen, sen verta oli hyvin hommat hoidettuna.Saunan jälkeen koko poppoo painelikin aikuisten värimaailmaan ja paikaksi valikoitui BarBra, jossa oli kaikille kisailijoille varattuna ilmainen sisäänpääsy ja jononohitus aina pöytävarauksella maustettuna. Tästä saamme kiittää hyvää ystävääni Juha Pietiläistä. Ilta taittuikin suhteellisen kosteissa tunnelmissa ja tervetulias maljasta ja skoolauksesta piti huolen Aapo Ilola tarjoten koko poppoolle kierroksen. Kiitoksen hänellekkin.Eli kaikenkaikkiaan todella hieno tapahtuma, meno oli rentoa ja tappeluitakaan ei tullut.


Kiitän kaikkia osapuolia ketkä mukana olivat, niin itseni kuin seuramme puolesta ja myös kiitän seuraakin. Hyvä tästä tulee!!


Tässä muutama kuva eiliseltä vieläJanne Erämies


Mikko "rysä" Räsänen


Maija Koistinen ja FFC JKL:n banderolliMikko "rysä" Räsanen ja ruoto FishWear
Ruoto IceOpen 2013
Voittaja JussiPekka "jugipoika" MyllymäkiMaija Koistinen ja ruoto Oy:n Banderolli
Antti StrandmanVoittokilotRuoto IceOpen 2013
Touko "jokkepappa" Eräjärvi ja Maija Koistinen
sekä suuteleva lohiVili Laajisto ja Esa Pölkki apuna


Jukka Levänen ja doubing käry oli lähellä

.

Writed By: Atte Valkama

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti