lauantai 31. toukokuuta 2014

Slovenia




Day 1.



Tämä paljon odotettu, pariin kertaan siirretty Italian matka vaihtui loppumetreillä Sloveniaan. Ostin lentoliput Lubljanan kentälle josta oli tarkoitus jatkaa matkaa majoitukseen Ikon Crew:iin kuuluvan Alessandro Benussin kanssa. Herra on siis Ikonin ensimmäinen sponsoroima ulkomaan vahvistus. Mies on monenlainen tekijä ja mm. laskenut ammatikseen lumilaudalla 13v. Tänäpäivänä mies vain opettaa ja pitää omaa Snowboardin koulua Madonna di campiglio nimeään kantavalla alppikeskuksessa.







Laskeuduin kentällä 18;30 paikallista aikaa. Siellähän itse italjaano oli kättä heiluttamassa ja hyvinkin pikaisen juttelun jälkeen lähdimme ajamaan kohti Bohinj nimistä kylän pahaista. Automatka meni hetulaa heittäen ja tuttavuutta tehden. Matkalla ajoimme useamman kerran Sava Bohinjka nimisen joen ylitse jossa meidän oli tarkoitus kalastaa. Alessandro oli tiedustellut vesitilannetta ja kuulemma se olisi täydellinen kalastukselle....



Onneksemme mies on viettänyt useammankin päivän joella ja totesi heti veden olevan n. 30-50cm korkeammalla tästä täydellisestä.. Eli niin sanotusti "turistia" yritettiin kusettaa. Ajelimme majoitukseen asti ja heitimme kamat asuntoon. Oletuksena itsellä oli jokin pieni lautakoppi joenrannalla jossa vähän kamoja saisi säilytettyä ja tämä vain sen takia kun kuulin 2hlö/yö olisi 20€. Pihaan päästyä yllätys olikin mukava ja saimme avaimet 2kerroksiseen n. 80neliöiseen taloon, jossa oli kaikki tarvittava ja jopa enemmänkin. Majapaikan nimi oli Apartmaji Pristavec. Yhteystietoja voin kertoa tarkemmin jos joku haluaa. Paikka ei ole ns. yleisessä vuokrauksessa vaan pikemminkin tuttujen tutuille ym..



Muutama kuva pihamaasta sekä majoituksen takapihalta.













Kamat kun oli heitetty sisälle, oli aika lähteä tekemään tuttavuutta mahdollisille kalapaikoille ja joelle sekä syömään illallista. Hetken jokea ajeltua ja paikkoja ihmeteltyä alkoi hämärä jo hiipiä ja aurinko laskeutui vuorten taakse. Oli siis aika lähteä etsimään ravintola ja vetämään napa täyteen murkinaa, sekä juomaan muutama olut. Illallisen jälkeen, joka oli erittäinkin hyvä ja sellaaane notta räjähdysvaara oli havaittavissa. Oli aika lähteä takaisin majoitukseen, suihkuun ja nukkumaan. Aamulla olisi sitten vuorossa aikainen herätys sekä kalalle lähtö!








Writed By: Atte Valkama







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti