maanantai 30. syyskuuta 2013

Lunta,räntää,aurinkoa,vettä ja tuulta



Havulampi



Tulipa tilaisuus lähteä havulemmelle reenailemaan ja kokeilemaan uusia siimoja. Matkassa mukana oli Stantmannin Antti ja Heikkilän poika.



Matkaan startattiin heti kukonlaulunaikaan klo 9;30. Sillekkin tuli syksy yllätyksenä ja varmaan kuoli kylmyyteen. Olimme Jannen kanssa kisatunnelmissa ja edellisiltana sovittu että tänään kisattaisiin kera panosten. Ja lyötyämme potiksi pizzat oli hyvä aloittaa röytöjuhlat. Sovittiin että kisasetti kestää 1,5h.



Stantmanni aatteli olevansa vain takapiruna ja kuumottaa molempia huijaamalla saalistietoja. Parilla ekalla heitolla sain kosketuksen kalaan ja karkuunhan se män. Heitin n.40min lammen puolivälissä vähän jokasuuntaan, ensin veteen ja sitten rantapuskiin ja takapuskiin. Tässä vaiheessa oli jo sormet aivan jäässä, taivaalta tullessa aika reilulla kätösellä räntää. Kävelin lammen päähän jossa aikani heitettyä sain vieterilohen, ruma ku perkele. Varmaan jos mittauksessa olisi oikeassa tilanteessa painanut rutut suoraan niin 2-4cm mittaa olis tullu lisää.



Tämän kalan jälkeen Antti tulikin vierelle heittämään ja kyseli saisko kokeilla vapaa, kisan jo unohtaneena annoin kepin testiin ja jatkoin itse 4luokkasella jossa fastinteri kiinni, 2nymfiä ja 1valkoinen booby. Parin heiton jälkeen sain tällin vuuan kiinni jäämättä. Aikani näillä heiteltyä vaihdoin miniliitsit kiinni ja ekalla heitolla yksi kirbeli nöyrtyi kiinni. Tällä lohella nappasin kisasta voiton ja ilmainen pizza oli plakkarissa. Toisessa kisasetissä oli panoksena limsa, jonka hävisin.



Kauhian vaikealta tuntui kalojen saaminen olevan ja voin lähteä oikein hyvillä mielin Havulammen karsintaan. 2kalaa ylös ja kaikkiaan 6karkuun. Tapahtumat tuli kaikki liitseillä, miniliitseillä ja boobyillä. Ainuttakaan tärppiä en nymfeihin saanut. Tai ehkä se yksi, mutta luulempa notta boobyssa oli sekin.



Jospa se kisassa sitten pysyis lohet kiinni ja sais haaviinkin asti. Toivottasti keli olisi parempi, meinaa tällepäivälle sattui kaikki mahdollinen. Tuulikin pyöri, eikä tainnu ittekkään tietää mistä kaikkialta sitä voisi kerralla tuulla. Mutta ihan hauska reissu ja mikäpäs siinä kun kotio päästyä saatiin vielä vattat pizzaa täyteen ja mahalliset limonaadia. Havulla karsinnoissa sitten seuraavan kerran.












Writed By: Atte Valkama

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti