tiistai 10. maaliskuuta 2015

Tuleva kausi 2015




Paljon taas tapahtuu



Tulevana kautena on paljon erinlaisia hienoja asioita kalastuksen parissa. Kautta on tietenkin mennyt jo tovi ja yksi Skotlannin reissu heitetty heti tammikuun alussa. River Tweed Grayling kutsukilpailuihin. Siitä on jo sen verta aikaa vierähtänyt eikä reissusta muutenkaan paljoa kerrottavaa jäänyt. Sanotaanko että kuva kertokoon enemmänkuin tuhat sanaa.



Minä ja Esä Pölkki, pikkuinen 26m/sek tuuli + 1m tulva



Kuitenkin tulevasta vuodesta sen verran, karsintoihin on haettu, sekä toimin ainakin vuoden 2015 EM-joukkueen managerinä. Eli italian kisoihin olisi tarkoitus suunnata poikien avuksi ja tueksi. EM-joukkueella onkin ollut alusta asti hyvä syke päällä ja yhteistyökumppaneita on löytynyt jo. Lisää toki tarvitaan ja tällä kertaa erikoisuutenamme onkin muutamat räätälöidyt perhokalastuskurssit joukkueen puolesta. Vanhankaupunginkoskella Helsingissä, sekä Läsäkoskella Kangasniemellä. Toki ehdotuksia otetaan mielellään vastaan ja pystymme räätälöimään tarpeidenmukaisen kurssin 2-10hlö:lle muuallakin kuin edellämainituissa kohteissa. Joten kysyä kannattaa!!! Itse olen ainakin seuraavilla perhokalastusmessuilla sekä Oulun erämessuilla. Joten tulukeehan juttelemaan.

Kannattaa myös seurata joukkueen omaa blogia.

Haluankin jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia mukana olleita. 

JS-Multi Service Oy


Ensikesän tarkoitus olisi tietenkin kalastella mahdollisimman paljon ja saada karsintojen kautta se finaalipaikka. Myöskin joukkue äsämmät olisi tarkoitus Karkkilassa kalastaa. 


Vapaa-ajan reissuja tuskin ihan kauhean montaa tulee, mutta lappiin olisi tarkoitus päästä ainakin 2reissun verran ja jos oikein hienosti käy, tulee Englannista, Skotlannista sekä Hollannista vieraat mukaan. Toki jos työt antaa myöten, niin Italiaan kisavesiä reenailemaan. Ennen kisarauhoituksen alkua. Se on tosin vielä kaukainen ajatus...


Kalastuskausi alkaa 16.3 Muuramenjoelta Jussin kanssa, uusien sidontamateriaalien ja koukkujen testailulla. Tosin niitäkin pitäisi ensin sitoa mitä joella sitten kokeilla.


Kuten varmaan huomaatte niin päivitystä ei ole ihan hetkeen tullut, niinkuin arvelinkin kun yrittäjämaailmaan suuntasi. Koitan kuitenkin parhaani mukaan taas päästä päivittämään tätä mahdollisimman paljon. Pari tekstiä ainakin tulee uusista materiaaleista ennen kunnollista kauden alkua...


Ei muutakuin kaikille oikein hyvää kautta 2015 ja kohtahan se sumariaika on ovella, joten innokkaimmilla varmasti jo sormet syyhyää kun aurinkokin pikkuhiljaa alkaa lämmittämään..



Itseasiassa kausi on oikeastaan osaltani alkanut Skotlannissa, sekä viimeviikonloppuna GoExpo messuilla. Siellä kun sitä näkee paljon tuttuja ja tapaa paljon uusia tulevia tuttuja niin kalajuttuja tulee puhuttua ja sitäkautta tietenkin alkaa kuumotus itselläkin.



Leech Eyewear, uusi malli, Jani Haavisto ja juostenkustu kuva




Kesää kohti!!








Writed By: Atte Valkama




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti