tiistai 1. tammikuuta 2013

KojamoRalli ----> FFC JKL2013
!!uudet kujeet!!No niin, tätä kirjoitusta ollaankin odotettu, tai  että asiasta päästään kertomaan julkisuuteen! Syksyllä Havulammen SM-karsintojen jälkeen kun ajelimme Mikko "rysä" Räsäsen kanssa kotia juttelimme niitä näitä kunnes Rysä ilmoitti jotakuinkin tähän tyyliin. %¤#!!#¤%!%#&¤¤¤&"%!%!%1 että pitäis !¤#!¤%%!¤#!%1 jos se olis ry. Tästä jatkoimme hiukan vielä jutustelua loppumatkan ja Rysän hypättyä kyydistä pois, otin puhelun Pietari "sipe" Sipposelle joka oli samaa mieltä asioista ja hommaa lähdettiin viemään ripeällä sykkeellä eteenpäin.


Seuraavalla viikolla soitin muutamalle muulle jotka myös innostuivat ideasta ja pitivät sitä hyvänä, tuoreena asiana, joten ei muutakuin tuumasta toimeen! Päätettiin pitää palaveri Sohwilla 18.11.2012 jota voimme myös samalla sanoa päivämääräksi jolloin KojamoRalli jätettiin taaksemme ja perustimme uuden kilpaperhokalastukseen erikoistuneen seuran, joka kantaa nimeä Fly Fishing Club Jyväskylä eli siis FFC JKL


Toki seura tekee muutakin kun pelkkää kilpakalastusta, mutta kilpaillessamme ja muuallakin kalastaessamme kannamme nykyään ylpeänä tätä nimeä rinnassa.


Jatkan kuitenkin tämän KojamoRalli blogin kautta kirjoittamista sillä täällä on tietääkseni käynyt lukemassa näitä jorinoita muutkin kuin mummo, pappa ja kaverit.


FFC JKL:n startti on ollut todella hienoa hommaa, muut ovat keskittyneet seuran perusasoihin ja minä olen saanut hommattua meille aivan loistavia yhteistyökumppaneita ja näistä kerrottakoon että pääyhteistyökumppaniksi meille lähtee RUOTO OY joka on siis perhokalastukseen erikoistunut liike helsingissä joka avaa ovensa aivan lähipäivinä, heidät kyllä löytää myös WWW.RUOTO.FI nettisivuilta.


Ruoto tulee olemaan esillä näkyvästi FFC JKL:n toiminnassa ja tapahtumissa, kuten taas me tulemme olemaan Ruoto Oy:n tapahtumissa, kuten messuilla ym.


FFC JKL:n muiksi yhteistyökumppaneiksi valikoitui samat, jo aikanaan KojamoRallin mukana touhunneet Ravintola Sohwi, Keski-Suomen PT-Putkitus, Ukon-Ilma oy ja Tikkakosken Konepaja oy. Verkkosivupuolella yhteistyökumppanimme on Nettisampo.


FFC JKL:n henkilöstöön kuuluu tällä hetkellä ja tulevaisuudessa 11 henkilöä, joka on mielestäni ainakin todella hyvä, kova ja taitava porukka, niin kalastaessa kun rannalla paskaa puhuessa.

Nämä seuraavat henkilöt siis edustavat seuraa:

Juho Strandman
Mikko "rysä" Räsänen
Jyrki Hiltunen
Maija Koistinen
Janne Erämies
Touko Eräjärvi
Pietari "sipe" Sipponen
Jussi Wacklin
JussiPekka Myllymäki
Tuomas Lappalainen
Atte Valkama


Toimintaamme pääsette seuraamaan www.FFCJKL.fi sivuilta ja tietenkin täältä, sekä muiden herrojen blogikirjoitusten kautta, näihin löydät linkit ffc jkl:n kotisivuilta.Yhteenvetona tämä kaikki siis.... KojamoRalli on nykyään siis FFC JKL --->

Writed By: Atte Valkama

2 kommenttia:

  1. Pakko myöntää, että ehkä kamalin fontti mitä ihan vähään aikaan olen lukenut. Mutta jotain sekin ON!

    VastaaPoista
  2. joo se on toistaiseksi tälläinen, tulen tässä aivan lähipäivinä ronklaamaan blogin taas lukukelpoiseksi, jahka kerkiän.....

    VastaaPoista