maanantai 10. joulukuuta 2012

R.I.P


R.I.P

KojamoRalliNiin julma kuin otsikko onkaan, on se toisaalta ihan silkkaa paskaa. KojamoRalli ei oikeastaan kuole vaan siirtyy ajassa eteenpäin, tähän nykyajan digimaaailmaan.

Se miksi ylänurkassa lukee Atte Valkama, on tavallaan siihen ainut syy se että minä taidan olla ainut kuka tänne näitä juttuja kirjoittaa, toisaalta en kyllä tiedä onko muilla edes tunnuksia päästä kirjoittamaan tänne.

Mutta kuitenkin, sivuille tuli pikku päivitykset, jäsenet "hävisi", tai niista tuli kalakavereita, Sponsorit osio sai kustantajat nimikkeen. 

KojamoRalli löi vähän vettä myllyyn syksyn aikana ja sanotaanko vaikka näin että mylly oli joko vanha tai sitten alimitoitettu, sillä siitä alkoi syksyn mittaan irtoilla palasia ja jouduttiin ihan istahtaa pöydän ääreen miettimään miten meirän käy? Se mitä tulevaisuus tuo, selviää teille myöhemmin. Se mitä se vei, KojamoRallin nimen ylälaidasta, Jäsenet ja Sponsorit.

Katkeran suloisesti kerron teille että ensivuodesta minulla ei ole mitään hajua poistuuko KojamoRalli kokonaan vai ei! Mutta ensikesästä tulee jokatapauksessa jotain aivan uskomattoman huikeeta ja hienoa, se tulee olemaan työlästä ja kovvoo hommoo, mutta näin se on tehtävä, näin sen näkisin ja näinkin.

Laitan tähän vielä kuvan joka kuvastaa KojamoRallin tämänhetkistä tunnelmaa.......ffc jkl

Tässä tarkoitan kuvan synkkyyttä ja harmaata taivasta, muutenhan kuva on todella hieno!


Tässä vaiheessa voin jo sanoa että seuraava teksti tulee olemaan täällä 2.1.2013 ja sitä kannattaa odottaa, yhtä paljon kuin minäkin odotan......

Toivotan kaikille hyvää Joulua ja tulevaa vuotta 2013, ottaakeehan iisisti!! jos ette, niin ottaakeehan sitten kunnolla!Writed By: Atte Valkama

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti