maanantai 28. toukokuuta 2012

Team KojamoRalli

KojamoRallin toiminta perustuu  yhdessä tekemiseen, pienten juhlien hoitamiseen sekä  pohjolan maiden koskilla ja myös järvillä tapahtuvaan perhokalastukseen.

Tiimi aloitti toimintansa kesällä 2010 pitkän, kuuman ja kalattoman kesän johdosta.

Perustus tapahtui ensin hieman huulta heittämällä asiasta ja nimikin tuli puhtaasti 2010 kesän johdosta. Tällöin autolla ajettiin ympäri Suomea tuhansia kilometrejä, uisteltiinkin jopa satoja tunteja perhokalastuksesta puhumattakaan, mutta ei niin ei! Ei kalaa!

Joten aikamoista Rallia tuo kesä oli. 

Sitten löimme vähän tulta pesään ja rupesimme tosissaan viemään asiaa eteenpäin. Aluksi tiimissä olivat Jussi Wacklin ja Atte Valkama.

Kuukausi meni ja mukaan tulivat Jussipekka Myllymäki sekä Maija Koistinen

Koko kesä vierähti siinä porukalla kalastellen ja tiimitouhua naureskellen, kunnes mukaan innostui lähtemään vielä Touko Eräjärvi. Tässä vaiheessa teetimme paidat ja hommasimme liudan sponsoreita.

Kesä 2011 meni ja syksy saapui, jolloin päätimme tehdä kauden päätösreissun Hossanjoelle, jonne saimmekin mukaan ihan oikean perhokalastajan opettamaan sitä kalojen SAAMISTA. Mukaan lähti meitä koulimaan kilpamaailmassakin mainetta niittänyt Pietari Sipponen. Johan se ekana aamuna nähtiin, että kalamiehet ja saamamiehet ovat tosiaankin eri asia!

No, aikaa kului ja Pietu lojaalisti kouli meitä koko syksyn kertoen perhoista ja kalastustyyleistä sekä opastaen meitä lajissa oikeaan suuntaan. 

Monien kummallisten sattumien kautta meitä lähti taaseen kevään 2012 korvilla koulimaan toinenkin kovan maineen itselleen kalastanut henkilö: Mikko "Rysä" Räsänen. Taas tuli sormille ja pahasti, huomattiin että aika kaukana sitä vaan ollaan vaikka olevinaan lajista jotain tiesimme, Bullshit!! Perhot, kalastustyylit, mistä, milloin ja miten? Kaikki menivät uusiksi, vapoja ja kelojakin oli tusina liian vähän jos haluaa kalastaa monipuolisesti ja tuottoisasti.

No, kevään aikana kaikkien kaikki rahat poltettiin uusiin vehkeisiin, sidontakamoihin ja muuhun tyhjään.

Toukokuussa 2012 tapahtui jotain mitä ei olisi odottanut, KojamoRalli kuittasi 2 uutta jäsentä mukaan, edellä mainitut Pietari "Sipe" Sipponen ja Mikko "Rysä" Räsänen!!

Toiminta on vielä alkutaipaleella mutta uskallan väittää jo tässä vaiheessa että jotain suurta ja ihmeellistä on tulossa!! Ehkä..
Näiden perässä ajetaan porukassa ristiin rastiin Suomea


-"Kyllä se jarru kohta soi"- 


Team KojamoRalli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti