sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Rengaskumppanit Oy



Uutta diiliä



Sitä aina sattuu ja tapahtuu, tämänkin yhteistyön takana on tarina jonka kuitenkin jätän kertomatta sillä osa illasta on sen verta pimennossa nottei ihan täyttä tarinaa saa kasattua joten päätän jättää sen kertomatta.



Kuitenkin, sain ensikesälle myös mukaani kalareissuilleni Rengaskumppanit Oy:n. Perhokalastajana moni tietää, että autoon kertyy kesäisin erittäin paljon kilometrejä. Aina suomen päästäpäähän ja laidasta laitaan. Itselläni on useampana kesänä ollut sellainen ongelma että yhdet renkaat eivät meinaa riittää koko kesälle, vaan juurikin vaarallisimmat kelit sykyn sateineen ja liukkaine tienpintoineen menee useasti sakkorenkailla ja renkaita voisi melkeimpä kutsua välillä katuslickseiksi... Toistaiseksi ollaan hengissä selvitty ja toivotaan notta yhtä hyvin pysytään hengissä jatkossakin.



Tänä kesänä tilanne tulee muuttumaan, sillä yhteistyökuvio rengaskumppaneiden kanssa takaa jatkossa ainakin renkaiden puolesta turvalliset kilometrit, niin moottoripyörällä kun autoilla.



Rengaskumppaneilla on pitkä historia. Yritys on alunperin saanut alkunsa Savonlinnassa vuonna 1995, mestaruuden vuotena. Savonlinnan valloitettuaan liike laajensi ja avasi toiset tilansa Mikkeliin vuonna 2006-2007. Eli mistään uudesta tähdenlennosta ei voi puhua. Yhteistyön suunnittelu alkoi jo viimevuoden puolella ja missäpä muuallakaan kun ravintola Sohwin ruuan ja juoman äärellä.



Asiaa hierrettiin ja hienosäädettiin aina tänne kevääseen asti, nyt kuitenkin yhteistyöstä tehtiin virallista.



Rengaskumppaneilla on tietenkin jo nimestä päätellen renkaita ja vanteita, niin moottoripyörille kuin raskaalle kalustollekkin aina henkilöautoja ja pakettiautoja unohtamatta. Sekä hieman harvinaisempi asia renkaiden oston/vaihdon yhteydessä tai erikseen sovittuna on mahdollisuus myös pesettää auto sisältä tai ja ulkoa. Se mikä tekee rengaskumppaneista vielä erikoisemman on autojen ja moottoripyörien vahaus. Eli kyseessä ei ole ihan tavallisin rengasliike.



Yhteistyömme aloituksen ansiosta päätimme yhdessä seuraavanlaisen asian. Jotta pelkästään minä en tästä hyötyisi, päätimme teille muillekkin kalastajille sekä blogin lukijoille, että heidän kavereilleen tarjota renkaita ostaessanne puhelimitse Mikkelin toimipisteestä. Muistakaa mainita sana PERHOKALASTUS, sekä nimeni että myöskin tämä blogi, niin OVH hinnoista lähtee vähintään 30% pois.



Kohta alkaakin sumariajat olla käsillä ja veikkaampa että ne viuhahtaa ohi taaseen ettei huomakkaan ja kunnon hätsiin ei osu millään. Seuraavat tapahtumat ovatkin sitten Keski-Suomen MP-messut, jossa moottoripyörä on näytillä. Sekä samainen fillari tulee olemaan Tampereen Perhokalastusmessuilla menossa mukana, osasto selvinnee teille paikanpäällä.



Kiitokset kaikille uusille ja vanhoille mukana olleille ja tulleille yhteistyökumppaneille jo tässä vaiheessa. Ensikaudesta toivotaan yhtä mainiota ja kalaisaa kun viimevuodesta.








Writed By: Atte Valkama

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti