keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

30 000



30 000


Blogikävijälaskuri pärähti juuri rikki 30 000 rajan. Täytyy kiittää ja kumartaa seuraajia, lukijoita, kävijöitä ja muita sivuille eksyneitä. En olisi uskonut että näin nopealla aikataululla laskuri rullaisi, mutta ei se ollenkaan huono asia ole, nöyrä kiitos ja kumarrus kaikille.




Kohtahan se alkaa jo kunnon kalastuskausi, sillä tulvat tuskin tänävuonna meitä on kiusaamassa. Enemmänkin jännittänee tuleva kesä kuinka vettä tulee riittämään... Mutta ei murehdita sitä vielä, naatitaan naatitaan tulevasta kesästä ja keväästä ensin. Karsinnatkin alkavat häämöttämään ja koputtelevat oven takana, joten kaippa tuo sitominenkin olisi hyvä aloitella pikkuhiljaa. Ensin näitä on kuitenkin Perhokalastusmessut joissa olen taaseen Ruoto Oy:n osastolla, ruodon apuna sekä Ikonin edustajana. Saatan jopa käydä kietaisemassa muutaman perhon maajoukkueosastolla jos oikein intoudun, joten puuhaa riittänee myös näillä messuilla.



Messujen jälkeen heti maanantaina alkaakin junamatka illalla ja määränpäänä perinteinen jokavuotuinen levinreissu, "verenalkoholipitoisuuden korkealeiri" oikeastaan. Leviltä palattua on vuorossa Koukun ja Paukun sekä FFC JKL:n välinen "jyväskylän herruus" mittelö joukkuekisan merkeissä leikkimielisesti. Illalla olisi ehkä tarkoitus lähteä grillaamaan ja laittamaan jalalla koreasti jos suinkin on kynnelle kykenevä, sillä veikkaan levin raastavan elimistöä vielä sen notta saas nährä.



Itse hain muistaakseni 7 karsintaan, halusin viiteen ja pääsin kolmeen..... varasijatkin ovat jotain omaaluokkaansa. Olisihan tuo ollut mukava hakea vähän tatsia sinne ruoattinmuaalle, mutta tänävuonna näin. Ensivuonna erilailla, ehkä...



Toivottavasti päästään pian hinkkaamaan koskia kunnolla niin saadaan taas kirjoitusaihetta ja pidettyä blogi hengissä, jos vain ukko pysyy.



Kevätkalastusta olen sen verran suorittanut että Kärnälle tuli heitettyä yksi pätkä reissu lisää ja kutakuinkin samoilla saalismäärillä, sekä lajikkeilla kuin edellinenkin reissu. Tuntui jopa että olisi tehnyt vain saman uudestaan, vaikka hienopäivä oli tämäkin. Sekä Muuramenjoella tuli vietettyä päivä Jussin ja Pukarisen Petrin kanssa tai pikemminkin Petrin kanssa Jussin kalastellessa ja meidän nauttien auringosta. Kovinkaan montaa heittoa ei tullut päivän aikana heitettyä ja parikin kertaa tuli käytyä muurmannissa kahvilla..... Illalla Jyrkin tullessa joella pyörähtämään ja aurinko kun painui puiden taakse saatiin jokainen ihan muutaman minuutin sisään lohet, joten ruuassa pysyttiin koko poppoo.. 



Hyvää ja aurinkoista kevättä kaikille ja kiitos vielä kaikille!!










Writed By: Atte Valkama

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti